tinas vardagslyx

Alla inlägg under mars 2010

Av Tina - 27 mars 2010 08:59

God morgon solstrålar. Sov rätt så länge i dag, till 08:12 i alla fall=) Vi skall i väg lite senare men först skall vi avnjuta en underbar frukost i sängen som alltid på helgen. Ja så är det här. Så länge jag inte har barn skall jag passa på med sådant.

 

Kikade runt lite på MQ.se här! De har fullt med snygga kavajer just nu. De har även tagit in Mango.

  

 

Kavajen nedan har ju funnits över hela sverige på reklampelarna men den är verkligen också sååå snygg:

  

 

Nu kurrar det rejält i magen. Frukost, kaffe & sedan blir det stan innan vi skall i väg till vänner. 

 

Underbar lördag på er!

 

  

 

Av Tina - 26 mars 2010 19:21

Hej underbar ni. Hemkommen från en mysig stund på stan. Träffade min älskade syster och underbara systerson. Alltid lika trevligt. Underskattar lillkillen ibland. Han är verkligen såååå duktig. Har då aldrig träffat en sådan bright 2-åring, helt enkelt störtskön.

  

Något trött efter några timmar på stan. Det är så mysigt med alla cafén som har slängt upp uterejset redan nu....vissa måste ju vänta till 1 april.


Han med lite shopping också.

 


Men nu är det heliga fredag och vi sitter och myser med ett glas vitt, lite snask och snart blir det let´s dance.  Jag får önska er en trevlig fredagskväll.


  



Av Tina - 26 mars 2010 07:06

God morgon. Fredag, ja den här veckan har verkligen gått snabbt. I dag blir det nog träff med Syster Liza & mosters prins lilla Linus.   Mysigt.

Här kommer lite mer hårbilder, är fortfarande nöjd men ovan. Är ju van vid mitt jätteblonda hår=)

    

  

Klänning Gina Tricot, Leggings VERO MODA.

 

Nu blir det frukost och kaffe! Underbar fredag på er.

  

Av Tina - 25 mars 2010 19:45

God kväll. En underbar kväll hos frisörskan Ida=) Hon är helt grym & jag är lika nöjd som vanligt. Lite ovan, men det brukar gå över. Underbar kväll med. Shit va varmt & skönt för att vara kväll. Får som sagt verkligen hoppas på att tv4 hade en felaktig prognos. Skulle ju vara skönt nu i veckan men värre till helgen. Hm....

 

Hur blev det då?


FÖRE

 

 

& där kom lilla Loui med på bild också....

 

EFTER

 

  

 

 

Får slänga upp bättre efterbilder i morgon. Nu blir det till att fixa något man kan stoppa i magen, sedan skall vi se på lite mer Tusenbröder.

 

 

Godnatt underbara ni!


  

Av Tina - 25 mars 2010 06:42

God morgon. Ja, såg precis på nyheterna att vi väntar mer snö till helgen. Alla som gillade denna vinter så mycket, även ni måste väl ha tröttnat nu? Man hittar bara mer och mer fina sommarkläder...men nu har jag tappat lusten på att shoppa. Må den komma åter inom kort;)


Nya läckerheter från H&M

     

 

I går hade vi besök av Andreas & Anders. Mycket trevlig och maten blev supergod. Tack Mark för receptet. Pasta, kyckling & persilja med grädde och parmesanost. Gjorde en sallad till på ruccola, mozzarella, soltorkade tomater & minitomater. Nej, ingen smalmat med jeeez va gott det var. 

 

Inga sommarplagg idag.

  

Tröja Gina Tricot, Jeans H&M.

 

Nu kaffe och nyheter. En underbar torsdag på er!

  

 

Av Tina - 24 mars 2010 07:12

Nja, mindre fint väder när man gick upp i dag. Men nu är värmen äntligen på väg=) I kväll får vi besök! Skall bjussas på god mat, vore synd om den blev äcklig. Har aldrig lagat det innan så det skall bli riktigt spännande. Men först skall man ju avverka en arbetsdag.


  

Pufftopp BIK BOK, kjol Indiska. Hanslband H&M.

 

Nu skall det pimplas kaffe & betala räkningar. UUUUch! Ha en underbar dag.


  

Av Tina - 23 mars 2010 18:58

God kväll. Hemma och mätt, sittandes i soffan. Eftersom jag har gjort om lite i badrummet så köpte jag nya, matchande handdukar i dag. Kul med lite nytt minsann.

 

Ingen stor förändring men så här blev det.


FÖRE:

 

EFTER:

    

  

Är rätt nöjd om jag får säga det själv. Små förändringar kan göra så mycket. Snart är det dags att tapetsera i vardagsrummet. 

 

Middagen i dag var lite udda. Köpte smörgåstårta bara till mig & dörlingen här hemma. Den måste varit det smarrigaste jag har ätit på länge 

      

 

Smarry, smarry. Nyttigt värre.

 

Nu blir det fler avsnitt utav Tusenbröder. Har fastnat helt för den serien nu. Såg den aldrig när den gick på tv för ungefär 8 år sedan eller när det kan ha varit.


God kväll underbara ni.


  

Av Tina - 23 mars 2010 16:07

God dag. Inget inlägg i morse, sorry. Har donat med badrummet. Lite förnyelser på G. Bilder kommer tids nog.

Underbart kul är det i alla fall.

 

Sitter på jobbet nu och njuter av solen. Dock är jag på fel sida rutan. Fick stå ut med spöregn på väg till jobbet.

 

Nu får jag lägga på ett kol. Hä på er so long.

 

  

Ovido - Quiz & Flashcards