tinas vardagslyx

Alla inlägg under juli 2010

Av Tina - 11 juli 2010 19:09

Klöverblommor...

 

Ja det var en av blommorna vi lärde oss i helgen=)

 

Har varit barnvakt åt syrrans lillfis sedan i går förmiddag. Visst känns det att man inte har barn själv men vi hade väldigt trevligt. Blev mycket vägbyggen av klöverblommor i sandlådan och bilar, bilar, bilar. I dag var vi nere vid sjön en sväng och hade med oss fika och lunch. Till och med jag tog ett dopp. Världens badkruka men nu var det bara såååå varmt & då är man tvungen.

 

    

 

Nu blir det rostat bröd med kräftsjärtar och ägg. Smarrens värre!

 

  

 

  

Av Tina - 9 juli 2010 06:55

Var är solen??

 

Den är utlovad i alla fall. Kommer nog i morgon. Då åker jag till Kungsbacka för att passa syrrans lillskrutt tills på söndag. Hoppas det blir väder till ett dopp i sjön. Måste bada snart. Inget går ju upp emot havet men en sjö får duga;)

 

 

Leggings - VERO MODA. Klänning - Limit. Jacka - H&M

 

Nu kaffe, kaffe, kaffe och nyheter! Pözz och adjö!

 

    

Av Tina - 6 juli 2010 20:28

Nä men god kväll!

 

Är såååå shoppingsugen på klänningar. Goda ting är tre!

 

Till utekvällen

  

 

Till festen

  

 

Country girl

  

 

Såååå fina!!

 

Men inga känningar idag inte. Sitter här och målar på det underbara sommarlacket:

 

  

Wiiiie im blue. Och nu blir det till att se klart på Ugly Betty. Love that show. Trevlig kväll på er!

 

  

Av Tina - 5 juli 2010 20:45

Tjipp!

 

Nu har jag fått träffa en hudspecialist. Känns lite bättre. Är INTE soleksem jag har dragit på mig utan en allergisk reaktion. Så nu har jag fått en remiss till hudspecialisten på Sahlgrenska sjukhuset för provtagning av allergier. Man kan tydligen vara allergisk mot solskyddsfaktorer. Sitter här och ser hur rodnaden blir större och större, fler blåsor och svullnader=/ Deprimerande värre. Men det går ju över...efter en vecka eller så.

 

För att pigga upp mig själv skulle jag spana in Bubbelrooms REA. Klicka HÄR för att komma direkt till den stora REA:n. Jag hittatade ingenting på REA:n utan som vanligt bland nyheterna istället;)

 

    

 

Vill ha!!

 

Min underbara Emma från varberg ringde just. Jag skall ju hälsa på henne under min första vecka på semestern. Vi skall gå på Schlagernight och stand-up! Såååå kul. Ser fram emot det! Bara jag blir av med hudbesvären illa kvickt här nu.

 

Nu blir det svenska jordgubbar och mörk choklad. Min prins göder mig!!

 

  

 

 

Av Tina - 5 juli 2010 06:30

God morgon...

 

...eller skall jag säga kass morgon! I julas hade jag fått brännskador efter (vad jag trodde) berodde på solariet. Vilket var idiotiskt eftersom jag hade likadana skador, blåsor och svullnader efter att ha använt krämen Zon mot muskelsmärtor för sådär 5 år sedan. Nu kan jag bara bli förbannad på läkaren som jag träffade i julas som bara skällde ut mig för att jag borde fatta att man inte skall sola solarium. Han ville inte alls lyssna på att jag hade samma problem efter zonkrämen. I alla 3 fallen har någon form av kräm varit inblandat. Första gången Zonkrämen, andra gången en extra solkräm man skulle ha i solariet för extra färg. Och nu, tredje gången hade jag smörjt in just ansikte och bröstkorg med solskyddsfaktor!! Så nej, det kan inte bara vara solen som är problemet. Självklart är det en del av faktorerna, men jag har ju aldrig fått detta av BARA solen. Har verkligen aldrig hänt! Skit, skit, skit. Det kliar som satan och jag vill inte vara med längre=/ Sitter här med mina salvor och kylande gel.

 

Men idag blir det jobb. Så länge hela nylet inte är täckt av blåsor och svullnader får jag pallra mig i väg. 2 veckor kvar till semestern och jag skall ligga i sängen och se på film i 4 veckor hade jag tänkt mig. Svulla godis och sova *s* Nä jag hoppas att man skall kunna vistas utomhus. Skall se om jag kan få träffa en riktig läkare snart och få lite tips om detta.

 

Nu nyheter och kaffe. So long!

 

  

Av Tina - 4 juli 2010 22:11

God kväll!

 

www.papfar.dk finns alla snygga hoodies i alla dess fäger. Älskar dom! Det var ju den turkosa jag köpte i Danmark nu...

 

  

En lite längre modell.

 

Håller på att få soleksem igen! Hade ju svåra blåsor och brännskador i ansiktet äver jul som började med tjocka rodnader som kliade. Är PRECIS det jag har fått på halsen nu. Fattar inte...jag var noga med att smörja in mig samt att armar och ben ser man ingenting på. Blev inte solbränd i Danmark då det mest var molnigt när vi var där, solen tränger väl igenom förstårs. Få se hur det artar sig. Slängde mig på salvorna jag hade sist. Skall jag inte kunna vara i solen mer? Någonsinn??

 

Vi var lite sugna på kvällsmat här. Slängde ihop en fullt hemmagjord rabarberpaj. Såååå god.

  

Snart blir de till att nana kudden, skall bara se lite till på en av de bästa filmerna genom tiderna. Just det, T2. =)Kan inte rå för det men den funkar fotfarande. Trevlig kväll på er!

 

    

 

  

Av Tina - 3 juli 2010 22:18

Död!

 

  

...men shit va trötta vi var *s* Satt mest och jäspa på varenda hak vi hamnade på. Promenerade runt en hel del i värmen också, med det var mysigt.

 

Roligast av allt var nog när jag hittade en huvtröja i turkost som jag redan har i rosa hemma. Här ligger den på 299:- SEK. Där var den märkt 125:- DKR. Så jag tänkte, jaja det blir ca 160:- SEK eller nåt. Skit bra, den tar jag! När den trevliga (Not) tanten i kassan hade slagit in tröjan blev det ca 410:- SEK. Jaha sa jag, då är den nog felmärkt. Tanten: "ja, det sa en annan tjej med" Jaha, och varför rättmärker man inte då?? I alla fall så sa jag det att, nä då skall jag inte ha den. Tanten:" jag kan inte ta tillbaka köpet nu, du får gå till reklamationsdisken" Där va det 100 års kö, så så kan det gå. Haha, vilket kap jag fick med mig hem:p Reklamationdisk?? Snälla någon. Vilken affär kan inte häva ett köp på en minut nu för tiden? Snygg tröja i alla fall=)

 

Inte många intressanta bilder från dagen men slänger ihop ett gäng....

 

  

Göteborg kan vara fint även när man är trött....

 

    

Höll på att somna här med...

 

     

  

  

     

 

Nu får vi blanda en drink från någon av smakerna vi plockade med oss hem & lite salta pastiller, även kallade pingvinlakrits på det. kram på er och trevlig lördagskväll!

 

    

Av Tina - 2 juli 2010 19:44

Nu när värmen är här...

 

...känner jag att jag MÅSTE visa mer skinn, mindre kläder. *s* Införskaffade 2 par shorts!! Hm...kan tanten visa lite fläsk med celuliter och knölar lite här och var? Få se om jag vågar ta på dem i morgon till Danmark=) Tycker iNTE det är vackert med korta shorts om man inte ha ben till det. Så inkletade med lite mer B.U.S kan man ju göra ett försök.     

De beigea är favoriten, men svarta kan ju vara ett bra basplagg;) 159:- på Rut Med Flera.

 

Nu skall jag fortsätta ta hand om tvätten här. Måste fixa naglarna och bädda rent och annat smått och gott innan det blir dags att nanna kudden. Skall ju upp vid 06:00 i morgon=)

 

  

Ovido - Quiz & Flashcards