tinas vardagslyx

Alla inlägg under mars 2011

Av Tina - 14 mars 2011 08:05

Det har varit en riktig kalashelg!


I fredags blev det ju teater med Esa & Susanne. Tyvärr var det inte något av de bättre pjäserna jag sett, men hela helheten med god mat innan föreställningen och fika i pausen och trevligt sällskap blev kvällen väldigt trevlig.

 

Mellomys på lördagen med god mat, vin och massa götta.

 

I går var vi i kungälv på 4-års kalas!! Tänk att min Annas lilltjej har blivit så stor. Tiden går skrämmande fort.

     


Den här veckan har man blivit lovad strålande vårsol och minst 7 grader hela veckan....vad hände?? Än så länge ser jag dugg och dimma. Blir nog ingen vårjacka i allafall. Trevlig måndag på er!


  


  

Av Tina - 13 mars 2011 07:33

Godmorgon i ottan!


Vakna 07:00 var och vareviga lediga helg är verkligen drygt. Somna om står nämligen inte med på schemat.

 

Underbart mysig dag igår. Först bidde det en runda på stan med kära

A-K.  Vi hittade en hel del fint. För min del blev det bara smycken. Köpte ett silverhalsband till mig själv med sött hänge. kassörskan ville pront slå in den men jag förvånade henne med att jag själv skulle ha den. Kanske är rätt udda att köpa sådant till sig själv, men man får ju precis det man vill ha i alla fall.

  

like it lot.

 

På kvällen kom min Esa hit och vi mumsade god mat, drack  lite vin och såg såklart på melodifestivalen! Klar besvikelse från min sida men nu får vi fan börja få lite bättre placeringar i Eurovison, så får se om lilla Saade kan lyckas då. Nu missar jag den stora då vi skall på bröllop den 14:e maj. Får överleva det ;)


GRATTIS då...

  


Nu blir det kaffe & Midsomer murder.


  

Av Tina - 11 mars 2011 06:59

God fredag Sverige!


När man har börjat sent några dagar nu är det liiite svårt att kliva upp, men jeez, igår var det snöstorm och idag är våren tillbaka. Solen strålar och helgen inleds inom kort. Inte många fel där inte.

 

Som sagt, i dag blir det teater efter jobbet. Och jag får träffa mamma Susanne och min *Es-fes igen=) * Esa /Andréa. Ja, kärt barn har många namn.


  

Trevlig fredag allesammans!

 

  

Av Tina - 10 mars 2011 20:37

Nej, jag skall inte gifta mig. Men skall inom kort vara gäst på ett bröllop. Skall bli sååå kul, även kul och få titta ut en ny partyklänning.

Vill ha något med lite mer färg.

 

Har sett en så otroligt fin klänning med små fjärilar på. Men den slutar nätt och jämt under päronhäcken så den blir det inte.

  

Sååå fin ju.

 

Men det är många snygga klänningar på ingång. Hittade lite smått och gott på nelly.com


    

Åter igen för lite färg....

 

Hittade den här söta, klarblå klänningen på hm.se

  


Får se vad det blir. Har lite tid på mig.

 

Tjo och tjimm, nu blir det antikrundan=) Det hör åldern till.


  

Av Tina - 10 mars 2011 08:16

Usch, i det här vädret vill man ogärna kliva utanför dörren. Hade ju lagt bort de grövsta stövlarna och den varmaste vinterjackan....bara att dra fram skiten igen.

 

Blir seriöst depprimerad av detta. Men det är nog bara sista isen som skall bort sedan kommer våren på riktigt;)

 

  


Men i morgon skall jag utnyttja min födelsedagspresent jag fick av Esa & mamma Susanne. Vi skall på teater!! Sååå kul att komma i väg igen. Längesedan nu. Vi var ofta på teater förr. Hela grejen, att äta lite gott innan och ta en kaffe i pausen. Skall bli skojjsigt.

 

Adjö för nu skall jag ut i tö!


  

Av Tina - 4 mars 2011 08:17

Här sitter man igen...

och veckan flög förbi.

Om inte sjukdomarna tar över blir det nog utgång i morgon. Annars får en hemmakväll med mello duga fint.

 

Ibland blir jag lite rädd för hur kroppen skall hålla i alla år. Har ont som bara den i ena axeln och har haft ett tag nu, speciellt på jobbet när man knappar på tangenerna i så där 8 timmar. Man kan inte stå upp längre stunder utan att dö av smärta i korsryggen. Så ståplats på konserter är strängt uteslutet. Klackarskorna får man snart lägga åt sidan, får svinont i fötterna nu mer. Vad är detta?? Hur skall man fungera de kommande åren. Tragiskt *s*


  

Av Tina - 3 mars 2011 06:36

God morgon sverige!


Nöjd och glad som ett barn på julafton är vad jag är. Är man inte alltid det när man har ny mobiltelefon? Fixa och trixa med ringsignaler, bakgrundsbild, tema mm. Dessutom är den här varianten en Green Heart produkt.

 

Man har inte lagt ner material på skyddsplast, utan den levereras i en trevlig tygpåse. Inget material på bruksanvisning, den informationen får man söka på nätet. Levereras i en liten, liten låda utan extra innankartonger som brukar medfölja.

Man borde kunna köpa en mobil utan USB sladd, laddare och hörlurar också. Skulle vara ännu bättre om man kunde välja det då det ligger i högar hemma och slänga det går ju liksom inte.

  

Undra om man är den enda i världen som köper ny mobil men INTE köper en smartphone, iPhone...

 

Kaffe & frulle sedan ut i det gråa, dystra vårvädret=)


  

Min tjusiga sidenjacka åker på idag.


  

Av Tina - 2 mars 2011 06:49

God morgon!


Palladiumskon var ju en sort för sig. Hade ett par i beige och ett par i blått. Då kommer jag genast ihåg att man hade för stora skor??!! Varför i all världen var det så många (i alla fall tjejer) som köpte för stora skor i högstadiet? jag vet att det inte vara var jag *s*. Min mor som har 2 nummer större än mig ärvde ett par palladium av mig när jag hade tröttnat på dom.

 

Nu har den kommit tillbaka rätt starkt i år. Den är fortfarande väldigt snygg, lite nyare detaljer och det är inte omöjligt att det blir ett par i vår. Är nog rätt sugen på en mörkblå sko. Kan man matcha det till något?

  

Den ligger i samma prisliga som Converse.

 

Nu blir det kaffe och special K med vaniljyoghurt. Nya frullefavoriten.

Underbar dag på er!!

  

Leopard style=)


  


Skapa flashcards